Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, kamuda taşeronda çalışanların kadroya alınmasının devrim niteliğinde olduğunu söyledi.

Bakan Sarıeroğlu'nun yaptığı açıklamayı değerlendiren Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, şunları söyledi;

"BİZİM İÇİNDE DEVRİM NİTELİĞİNDEDİR"

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamasında taşerondaki kişilere yapılan kanun değişikliğindeki durumun devrim niteliğinde olduğunu söylemiştir. Bizim için de devrim niteliğindedir. Ama devrimin de tam olması için de bazı noksanlıklar vardır. Sayın Bakanımız bunların üzerinde de çalışmalarının devam ettiğini kendisi bizzat söylemiştir. KİT'lerde çalışan arkadaşlarımızın da kadroya geçmesi için çalışmalar devam ediyor. İnşallah bunlarda olduktan sonra devrimin dört dörtlük olduğunu her yerde söyleyebiliriz. Sayın Türk-İş başkanımız da bunu her platformda söylediği için kamudaki kardeşlerimiz de bir an önce statü ile beraber taşeron işçilikten kurtulup da devlet kadrosu alırsa bizler içinde dört dörtlük olacağına inanıyorum."

Editör: TE Bilisim