Cüntay yaptığı paylaşımında: “Zonguldak'ta bankaların ve PTT önünde kalabalıkların olduğu ve sosyal mesafenin göz ardı edildiği tespitlerini bir aydır duyuyor, görüyor ve okuyoruz. Bunu sosyal medyadan ve yerel basının haberlerinden gözlemlemek zor değil.
Şayet sorun ağırlıklı olarak bankalar ve ptt önündeyse bu bize halkın sokakta gezmemesi gerektiğini idrak ettiğini gösterir. Bunu idrak eden halk banka önündeyse bence sorun başka!
Bu kişilere topyekün baskı uyguluyoruz! aklınızı başınıza alın eve dönün! Akıllı olun öleceksiniz! yani kentte herkes bu insanların aklıyla dalga geçer durumda....bu dayanaksız söylemler yerine onlarında bizim kadar akıllı olduğunu düşünerek neden bu riski aldıklarını sormayı deneyelim!
Örneğin cebinde parası olmadığı için karttan eksi bakiye çekip markete gidip günlük ihtiyacını alacak olabilir mi?
Ertelenmeyen ötelenmeyen bir ton ödemesi var insanların, onlarla uğraşıyor olması mümkün mü?
Sağdan soldan eşten dosttan akrabadan borç istemiş onu çekmek için orada olabilme ihtimaline ne dersiniz?
Belki de son parasını saklamıştır bankasında onunla ilaç alacaktır!
Pek tabi online bankacılığa adapte olamayan bir kesim olduğunu da unutmayalım.
Bence bir banka önüne gidip sorsak bu insanlara sürekli eve dönün diyene dek! Belki HAKLILARDIR
Bir de zahmet olmazsa içeri de girip banka yöneticisine kapıdaki sosyal mesafeyi korumak için taşın altına elini koymasını rica edelim....Çare için sağlık çalışanları canını veriyor ÖLÜYOR! bu memlekette banka müdürü 20 kişiyi dizayn edemiyor. Bankanın önünü de gelip Belediye Başkanı veya Vali Bey mi organize etmeli yahut polis mi müdahale etmeli?
UNUTMAYALIM YÖNETİCİLİK VASFI, KRİZLERDEKİ ORGANİZASYON KABİLİYETİYLE ORTAYA ÇIKAR, PERSONELİN BEYAZ GÖMLEK GİYDİĞİ YERDE MAVİ GÖMLEK GİYİP, KOL DÜĞMESİ TAKARAK DEĞİL...”

Editör: TE Bilisim