Alan’ın Zonguldakspor hakkındaki açıklaması şöyle;

“Zonguldakspor ne yazık ki taşıma suyla dönüyor. Sabit bir geliri yok. Belediye başkanı olarak takımın başarısızlığı beni kahreder. Belediye hariç hiçbir kamu kurumu takıma destek olmadı. Taşıma suyla takım idare edildi.

Profesyonel bir takımın stadının böyle olmaması gerekiyor. Yeni stat sözünü almıştık ama pandemi süreci araya girdi. Bizde Zonguldakspor taraftarıyız ve taraftarımızla zaten sürekli sosyal medyada iletişim halindeyiz. Taraftarımız ne istiyorsa bende onu istiyorum. Bizim ortak paydamız Zonguldakspor çünkü Zonguldakspor mağlup olduğu zaman o haftaya insanlar kötü başlıyor fakat galip olduğunda insanlar mutlu oluyor. Zonguldakspor için bir iki arkadaşla görüşmemiz oldu ama arkadaşlar bize döneceklerini söylediler sonrasında başka görüşmeler olmuş birazcık iletişim koptu ben biraz samimiyetsizlik hissettim bu yüzden. Biz arkadaşlarımıza samimi bir biçimde anlatmıştık ama basına yansıdı, fakat taraftarda hayal kırıklığı oluştu.

Bizim Zonguldakspor satılsın diye bir taleimiz yok. Hacı Demir satılmayacağına dair açıklama yaptı. Biz istiyoruz ki herkes takıma destek olsun. Kamu kurumları sponsor olsun. Zonguldakspor konusunda yaralıyım. Belediye takım için gerekeni yapıyor ama bu şehirde sadece Zonguldakspor yok herkesin takıma sahip çıkması gerekiyor. Bizim satılık takımımız yok! Biz Zonguldakspor daha iyi yerlere gelsin istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim