Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Hamdi Ayan, 18 Mart Pazar günü Ankara'da gerçekleşek 12. Olağan büyük kurultay için çağrıda bulundu.

"TÜRK SİYASİ TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR YER ALACAKTIR"

Ayan, kurultaya gelmek isteyen herkese çağrıda bulunarak şunları söyledi; "18 Mart Pazar günü Ankara Arena'da yapacağımız büyük kurultaya hazırlanıyoruz. Bu kurultay öncesinde bir takım Milliyetçi Hareket Partisi'ne kurultay yaptırmamak ve olağanüstü kurultay yaptırmak için çok duyuralarun sahne aldığını aldığını bütün kamuoyu bilmektedir. Bunlara rağmen Milliye Hareket Partisi başta genel başkanımız olmak üzere genel merkezimizin de almış olduğu karar doğrultusunda pazar günü kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Bana göre bu kurultay bakıldığı zaman Türkiye'de siyasi organizasyon bakımından davetlilerin katılımı ve orada verilecek mesajlar bakımından Türk siyasi tarihinde önemli bir yer alacaktır. Genel başkanımızın 1992 yılında yapmış olduğu lider ülke Türkiye hedefleri bu kurulda tamamen yol haritası olacaktır. Buradan bütün Zonguldaklı hemşerilerimize böylesi güzel bir günde bizlerle birlikte olmalarını temenni ediyoruz. Gelmek istiyorlarsa ilçe başkanlıklarımız tarafından organizasyonlar yapılacaktır. Katılım sağlamaları konusunda gerekli imkanlar kendini sağlanacaktır.

"BELEDİYE ANLAMINDA ZONGULDAK'IN HALİ PERİŞANDIR"

Zonguldak gündemine gelindiği zaman bu kurultay sonrasında Zonguldak'ta ilgili ciddi bir basın açıklamam olacaktır. Özellikle Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin elinden alınmasıyla ilgili. Bu konuyla ilgili bir proje hazırlığı içerisindeyim. Belediye meclis üyesi bir bayan olması münasebetiyle iki defa kendisi üzerinde bir takım saygısızca hareketler yapılmaktadır. Tabii ki bunları yiyip yatmıyoruz. Bunların hepsini bir kenara not alıyoruz. Ama bunlarında bir siyasi bedeli olacaktır. Bu bedeli ödettirmekte burada benim işim olacaktır. Dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi böylesi bir süreçten sonra bizim yapacağımız bu organizasyonla ilgili olarakta elindeki belediyeleri tutabilecek mi bunu çok merak ediyorum. Zaten belediye anlamında Zonguldakın hali perişan ve ortadadır. Bu olumsuzlukların tamamı burada bizim arkadaşlarımız üzerinden yıpratılmaya çalışıyor. Aynısını mecliste yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi'ni siyasi hedef olarak alması külliyen yanlış olmuştur. 18 Mart büyük kurultayımızdan sonra Zonguldak genelinde yapacağımız çalışmalarla ilgili geniş kapsamlı esaslı proje çalışmamız olacaktır."

Editör: TE Bilisim