Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışına Belediye olarak hazırlıklı yakalandıklarını belirtti.

Beklenilen karın geç olsa da sonunda geldiğini söyleyen Akdemir; Belediye olarak her duruma hazırlıklı olduklarını, ifade ederek;

"Beklediğimiz kar sonunda geldi. Gerçekten bu kar yağmalıydı. Barajlarımız kar vasıtası ile kapasitesini koruyor. Aslında suyumuzda pek sıkıntı yoktu. Ama bir sene sonra eğer böyle giderse kuraklık yönünden sıkıntı çekebiliriz diye düşünüyorduk ama sonunda kar yağdı. Bu bizi sevindirdi. Bizler Belediye olarak her duruma şuan hazırlıklıyız. Hiçbir sıkıntı olmadan ekiplerimiz gayet güzel şekilde çalışmalarına devam ediyor. Basına olumsuz şekilde yansıyan bir haber de yok. Ekiplerimiz görevlerinin başında. Ayrıca gece boyu da dönüşümlü olarak çalışmalara devam edilecek. Çalışmalarımızı başarı ile sürdürmekteyiz. Biz önlemlerimizi aylar öncesinden zaten almıştık. Aslında Cuma günü içinde kar yağış beklentisi var. Ekiplerimiz görevlerinin başında olacaktır" dedi.

Editör: TE Bilisim