Bedensel Engelliler Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa 3'üncüsü olarak büyük başarıya imza atan Sezer Uslucuk, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde gerçekleştirilen düğünle hayatını Seher Çapaklı ile birleştirdi.
Sıdıka-Yakup Çapaklı çiftinin kızları Seher ile Müjgan-Sezai Uslucuk çiftinin oğulları Sezer Uslucuk'u bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Gökçebey de gerçekleştirilen düğünde, Seher ve Sezer Uslucuk çifti doyasıya eğlendi.


BAŞARILARIYLA ADINI DUYURDU
Bilek güreşi ve halterde elde ettiği başarılarla adını duyuran Sezer Uslucuk, 2015 yılında başladığı bilek güreşinde aynı yıl Bedensel Engelliler Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 55 kiloda rakiplerini geçerek sol elde Türkiye şampiyonu oldu. Uslucuk, 2 Ekim 2015'te ise Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 85 kilo Türkiye şampiyonu oldu. 10 Mart 2018'de ise Kocaeli'de düzenlenen turnuvaya katılarak sağ elde 2'nci kez Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılarının ardından milli formayı giymeye hak kazanan Uslucuk, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 25 Mayıs ile 1 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Avrupa 3'üncüsü olmayı başardı.

Editör: TE Bilisim