Uğur mumcu kavşağı çalışmalarını inceleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir karşın çarşamba günü hizmete açılacağını belirterek şunları söyledi;

Milli Egemenlik caddesinde yapımı devam eden Uğur Mumcu kavşağı genişletme çalışmalarında sona gelindi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kavşaktaki çalışmaların yerinde incelediği ve kent trafiğini rahatlatması beklenen kavşakta müjdeyi verdi.Başkan Akdemir şunları söyledi.

"Halkımızın da önemsediği bir çalışma ortamı içerisindeyiz, Uğur Mumcu kavşağındayız. Zira Zonguldak tarafından gelen, hükümet binası tarafından gelen taşıtlara Kozlu'ya geçiş hakkı rahat verebilmek adına böyle bir plan yaptık. Böyle bir plan içersinde tabi nedir ne değildir bilmeyenler çok ama fikir üretenlerde çok. Özellikle burada karayolları ile birlikte bir çalışma yaptık, karayolları da müdahil oldu, Türkiye Taşkömürü Kurumu da müdahil olduk, bizler de müdahil olduk ve hepimiz bir müdahil durumundayız. Artık karayolları ile genç bir arkadaşımız güzel bir çalışma yaptı planını çizdi. Şimdi diyorlar ki bu kavşak ne git neden bu kadar büyük, bunu çizen teknik arkadaş kavşakları bu şekilde olması gerektiğini, ki onlar yıllarca çalışıyorlar ve her yerde böyle bir kavşak düzenlemesi yapılıyor. Bu işin uzmanı. Bizim bir projesinde tekrar bir fikir etmemiz de yanlış olur. Proje çizildi ve bize teknik arkadaşlarımızla oturduk beğendik ve Sayın Valimiz ile bir de baktık, Sayın Emniyet müdürümüz ile beraber baktık ve bu çalışmayı başlattık. Özellikle hassas noktamız zemin altı hassastı, burada olmayan yok bütün elektrik hatları, telekom telefon, su vs hepsi burada tanzim edilerek özellikle sinyalizasyon çalışması vardı ve çok hassas bir çalışmaydı. Uğur mumcu kavşağı asfalt çalışması bugün itibari bitecek yol çizgilerini yaptıktan sonrada çarşamba günü itibari ile de kozlu istikametine doğru uğur mumcu kavşağı hizmete açacağız"

Akdemir;"Bir aksilik olmazsa Çarşamba günü kavşağı açıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim