Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Yeşil Mahalle, Yeni Mahalle ve kent merkezinde Uğur Mumcu kavşağında incelemelerde bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  Yeni Mahalle Yeşil Mahalle ve kent merkezinde yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Akdemir beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Hakkı Güney ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlk olarak yeşil mahalledeki beton parke yol çalışmaları incelediler. Ardından Yenimahalle'deki yol çalışmaları incelediler ve son olarak ise kent merkezinde yapım çalışmaları devam eden Uğur mumcu kavşağında incelemelerde bulundu. 

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir inceleme esnasında mahalle sakinleri ve muhtarlar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Yeşil Mahalle'de gazetecilere çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Yeşil mahallede uzun zamandır bu yola bakamamıştık. Çünkü doğal gaz girmemişti ve gerçekten halk bu konuda muzdaripti ama zamanı gelince biz planlamamız ile burayı bitirdik. Bu planlama olmazsa olmuyor tabii ki ve bu çalışma devam edecek.

İşlerimiz devam ediyor. Zonguldak'ta çalışma hiç bitmez. Bizler planlı çalışmaya önem veriyoruz. Planlı çalışma insanları başarıya götürür. Bakın halkımız da teşekkür ediyor, Allah razı olsun hepsinden. Biz de halkımıza teşekkür ediyoruz. Biz sizin işimiz güzel ve düzenli ve planlı çalışmaktır ve bu görevi yürütebilmektir. Sağ olsun teknik arkadaşımız her gün burayı kontrol ederek çalışmaları yürütüyorlar. Güzel bir çalışma olduğunu gördük hayırlı olsun hakkımızda."dedi. 

Yeni mahalle'de de incelemelerde bundan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir çalışmalarla ilgili şu bilgiyi verdi;

"Bizler görevimizi bilinci içerisindeyiz. Doğalgaz çalışmaları bizi geri tuttu. Şöyle ki iki ayrı iş yapmayalım diye. Bir kez yapalım ki bir daha söküp takmayalım diye bekledik. Ve öyle de yaptık, Planladık sağ olsun, muhtarımız da bize bu konuda kolaylık gösterdi ama bakın yaptı yapılan bu mahallelerde teker teker saydı. Ha bitti mi bitmedi tabii ki çalışmalar devam edecektir. Hizmet bitmez. Hizmetin bitmediği yerde de bize görevimizin başındayız. Görevimizin başında olduğumuz sürece bu çalışmalarımız ele şekilde yapmaya çalışacağız" dedi.

Yeni Mahalle Muhtarı Selahattin Öztürk Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptığı çalışmalara teşekkür etti. 

HİZMETLERİ GÖRMEDEN KONUŞUYORLAR

CHP İl Başkanı Hakkı Güney'de, Belediye Başkanını eleştiren kesimlere sert tepki göstererek, "Belediye başkanı güzel çalışma imza atıyor gelip baksınlar görmeden konuşmasınlar" dedi.

UĞUR MUMCU KAVŞAĞI ÇARŞAMBA GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR

Uğur mumcu kavşağı çalışmalarını inceleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir karşın çarşamba günü hizmete açılacağını belirterek şunları söyledi;

"Halkımızın da önemsediği bir çalışma ortamı içerisindeyiz, Uğur Mumcu kavşağındayız. Zira Zonguldak tarafından gelen, hükümet binası tarafından gelen taşıtlara Kozlu'ya geçiş hakkı rahat verebilmek adına böyle bir plan yaptık. Böyle bir plan içersinde tabi nedir ne değildir bilmeyenler çok ama fikir üretenlerde çok. Özellikle burada karayolları ile birlikte bir çalışma yaptık, karayolları da müdahil oldu, Türkiye Taşkömürü Kurumu da müdahil olduk, bizler de müdahil olduk ve hepimiz bir müdahil durumundayız. Artık karayolları ile genç bir arkadaşımız güzel bir çalışma yaptı planını çizdi. Şimdi diyorlar ki bu kavşak ne git neden bu kadar büyük, bunu çizen teknik arkadaş kavşakları bu şekilde olması gerektiğini, ki onlar yıllarca çalışıyorlar ve her yerde böyle bir kavşak düzenlemesi yapılıyor. Bu işin uzmanı. Bizim bir projesinde tekrar bir fikir etmemiz de yanlış olur. Proje çizildi ve bize teknik arkadaşlarımızla oturduk beğendik ve Sayın Valimiz ile bir de baktık, Sayın Emniyet müdürümüz ile beraber baktık ve bu çalışmayı başlattık. Özellikle hassas noktamız zemin altı hassastı, burada olmayan yok bütün elektrik hatları, telekom telefon, su vs hepsi burada tanzim edilerek özellikle sinyalizasyon çalışması vardı ve çok hassas bir çalışmaydı. Uğur mumcu kavşağı asfalt çalışması bugün itibari bitecek yol çizgilerini yaptıktan sonrada çarşamba günü itibari ile de Kozlu istikametine doğru Uğur Mumcu Kavşağı hizmete açacağız" dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim