AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir Zonguldak'a gelerek Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptı. Tosun: "Yolumuz uzun, biz bu yola sevmek için çıktık. Bizim işimiz bu. Seveceğiz, omuz omuza vereceğiz, yolları aşacağız. Hizmetinizde bizleri çağırıyor. Gayemiz hep çalışmak olacak. Dr.Ömer Selim Alan'la Zonguldak'ın beklediği hizmet anlayışını kazandıracağız. Çalışmalarımıza adaylarımızla devam edeceğiz. Adaylarımız titiz bir çalışma ile belirlendi. Biz Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği yapmak zorundayız. Aday adaylığı sürecinde olduğu gibi şimdi de adaylarımızın arkasında birleşerek seçimleri kazanacağız. İl, ilçe ve belde, kadın, gençlik kolları ve halkımızla çalışmaları sürdürüp 31 Mart akşamı bunu taçlandıracağız. Önce millet, önce memleket diyerek de taçlandıracağız" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; "Hemen sözün başında, bu sabah başka bir vesile ile konuşma imkanı bulduğumuz; önce gezi olaylarıyla acaba bu çınarı yıkabilir miyiz, dediler. 17-25 olaylarıyla başaramadılar. Sonra çukurlar kazdılar. Sözde özerklik ilan ettiler. Ama bu milletin ferasetiyle kazdıkları çukurlara düştüler. 15 temmuz ile bu çınarı köklerinden sökerim, zannettiler. Fakat bu millet biz size ne Tayyip Erdoğan'ı veririz ne de o çınarı söndürürüz, dediler. Onların kurşunları, tankları, tüfekleri onların bu milletin arasına atılan yalanlarına bu millet pabuç bırakmadı. İşte şimdi vesayetin üzerine yürüdükçe ak parti, daha da şevklendiler. Ama bu millet onlara gereken dersi verdi. Ben inanıyorum ki Zonguldak Allah'ın izniyle şer ittifakına hak ettiği cevabı verecek. Referandumla beraber hükümet sistemimize eriştik.

İstiyorlar ki şer ittifakı oluşan güveni darmadağın etsin. Ama başaracağız. Ben bu gün bu salonda bunu gördüm.

Belediyecilik bizim işimiz. Tayyip Erdoğan 1994'te İstanbul'dayken suyun akmadığı bir kent vardı. Fakat yüreğinizi koyar ve aşk ile çalışırsanız davanız ak ise sırtınızı sadece millete yaslamış iseniz garibin duası ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok diyorsanız işte İstanbul gibi bir netice çıkar ortaya. Biz ortaya çıkan işe gönlümüzü koyarız. Biz aşk ile koyulmuşuz bu yola. Varsa sıkıntısı bizim sıkıntımız. Sevincimizi ve yüzümüzü paylaşırız. Ama biz milletin partisiyiz. Ak parti bizim değil bu teşkilatların değil bu milletin partisidir." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim