AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ziyarete ilişkin şunları söyledi;
"Bu bir nezaket ziyaretidir. Aynı zamanda da Özel İdare'nin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Öncelikle kendilerine Zonguldak'ta yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Özel İdare de, köylere hizmet anlamında hepimiz halka hizmet için görev yapılıyor. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

"2018 YATIRIM PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK"

Recep Demirtaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Çağlayan'ı tebrik ediyorum. Özel İdare olarak 2017 yatırım programına %97 oranında gerçekleştirdik. Başımızda Vali Çınar, İl Genel Meclisi üyeleri, Genel Sekreterlik olarak bir bütün içinde çalışıyoruz. Zaman zaman meclis üyeleri ile aramızda bir sürtüşme olduğu gündeme getiriliyor. Bizim aramızda asla sürtüşme olmaz. Biz çok büyük bir aileyiz ve aile içerisinde ufak tefek olumsuzluklar olsa da bu konuları sohbet ederek çözeriz. Zaten bir yer dört dörtlük olsa, orada bir iş yapılmıyor demektir. 2018 yatırım programında gerçekleştirdik. Mazeret üretmeden çalışacağız. 16 milyon borçlanmaya gidiyoruz. Yatırıma 16 milyon gibi bir bütçe konulmuştur. Önümüzdeki 2018 yılında hizmet anlamında çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum." şeklinde konuştu.

"İŞLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da;
"Merkez İlçe olarak ilk ziyaretimizi dün şehitliğimizde gerçekleştirdik. Şehitlerimizin manevi huzurunda bir toplantı yaparak Zonguldak'taki ziyaretlerimize başladık. Yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra ikinci ziyaretimizi de, makamı hizmet için kullanan Valilik, Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresinden başladık. Kış şartlarında zorlu bir sürece giriyoruz. Bu sürece hazırlık yaptıklarını kendileri önceden bizleri bilgilendirdiler. Bu anlamda, vatandaşa daha iyi hizmet yapma noktasında kendilerine başarılar diliyorum. Bizler de bu işlerin takipçisi olup, bilgi alışverişinde bulunacağız. Elimizden ne geliyorsa destek olma anlamında da bunları el birliğiyle bir arada gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim