Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliğinden Belediye Meclis Üyesi olabilmek için istifa eden ancak Şenol Şanal tarafından aday gösterilmeyen Belediye Meclis Üyesi Olcay Can yazılı bir açıklama yaparak partililere seslendi.
İŞTE OLCAY CAN’IN O AÇIKLAMASI
“Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, inanmış, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri Cumhuriyetimize ve ülkemize sahip çıkma yolunda tüm baskı ve yıldırma politikalarına karşın dimdik durmuş sevgili dostlar.
Henüz çocukken tanıştığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Zonguldak Belediyesi Meclis Üyeliği yapma onurunu bana yaşatan partime ve üzerimde emeği olan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, geçmişten bu güne yol arkadaşlığı yaptığım il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma, görev almış tüm yöneticilere öncelikle teşekkür ediyorum.
Ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Ülkemizin ve şehrimizin üzerinde kara bulutların dolaştığı, her alanda sıkıntıların büyüdüğü, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, taşeron işçilerimizin her geçen gün daha büyük sıkıntılara, işsiz ve eğitim çağındaki kardeşlerimizin giderek umutsuzluğa itildiği, iktidar mensubu olmayanların adeta itildiği, yok sayıldığı bir dönemde bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değil Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş ve aynı kaygıları yaşayan tüm yurttaşlarımızın kenetlenme seçimidir. Ne kadar kenetlenmeyi başarabilirsek o kadar çoğalacağız.
Önümüzdeki yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetiminden Zonguldak Belediye Meclis Üyeliğine yeniden aday olabilmek için istifa ettim ancak aday gösterilmedim. Halen devam eden meclis üyeliği görevimin de son günlerindeyim. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin yeşerdiği ve hayat bulduğu bizlere yol gösterdiği hepimizin aile yuvasıdır. Zonguldak il ve ilçe teşkilatları bazında son dönem yaşadığımız olaylar bu demokratik tercihlerin ve düşüncelerin bir sonucudur. Küçük hesapların peşinde olmadan partimizin, teşkilatlarımızın ve tüm adaylarımızın yanında olan biri olarak her şartta ve sahada bir oy daha fazla sağlayabilmek adına çalışmalıyız. Teşkilatlarımıza ve bizlere düşen görev bu düşünceyle hareket ederek tüm adaylarımıza sonuna kadar sahip çıkabilmek ve çok çalışmaktır.
Bu sebeple Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Sayın Şenol Şanal’a ve tüm adaylarımıza başarılar diler, bu görevi tüm imkanlarını zorlayarak yapan Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ve diğer belediye başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ederim…
OLCAY CAN
ZONGULDAK CUMHURİYET HALK PARTİSİ
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ”
Editör: TE Bilisim