AK Parti eski merkez ilçe başkanı ve 26. dönem Zonguldak milletvekili adayı Aytekin Celal Kazancı, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler öncesinde milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Aytekin Celal Kazancı, parti binasında yaptığı açıklamada, Zonguldak hizmet etmek istediğini belirterek şunları söyledi;
"Sizlerinde bildigi üzere Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi
nin oluşturduğu cumhur ittifaki'nin aldığı karar ve meclisin onayi ile Kasım 2019'da yapilmasi planlanan Cumhurbaşkanluel ve milletvekili genel seçiminin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapilmast kararlaştırılmıştır. Yapilacak olan seçimlerde öncelikli olarak Ak Partinin 15 yile askin ülkemizde başarmış olduğu istikrar ve kalkınmaya yönelik yaptea caluşmaların ve Büyük Türkiye yolunda verilen mücadelenin devam edebilmesi için Cumhurbaşkanımiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'in ilimizde en yüksek oy oranini alarak ilk turda ve azami oy ora
seçilebilmesine katki vermektir. Bildiğiniz üzere 1 Kasım 2015 yılinda yapılan seçimde Ak Parti Zonguldak Beşinci sıra milletvekili aday olarak seçimlere katilmiştim. Yapdan 1 Kasım seçimlerinde Zonguldaklı lilerimizin teveccühüyle Ak Parti Zonguldak ğlinde en yüksek oy oranına ulaşmış ve üç milletvekili kazanmıştır.
Bu süreçte; 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Zonguldak milletvekili aday aday olarak, teskilatlarimizin göstereceği teveccüh ile Genel Merkezimiz adaylik yönünde karar vermesi durumunda partimiz limizde alacağ oy oranini yükseltmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. bu yola çıkmamizdaki gaye Zonguldaklı hemşehrililerimizin ve ilimizin Ak Parti iktidarlarınin 15 yılı aşkın ülkemiz genelinde yaptğu hizmetlerden azami ölçüde faydalanmasina katki vermek Ak Parti vizyonuna uygun bir şekilde ilimize ve ülkemize en güzel sekilde hizmet etmektir. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda verecekleri desteklerden dolayı teskilatlanmrza, dostlarma ve zonguldak hemşehrililerime şükranlarımı sunarım, sevgi ve saygılarımla."

Editör: TE Bilisim