TED Zonguldak Koleji'nin kuruluşunun 60. Yılı kutlama etkinlikleri cumartesi akşamı saat 19''da Maden Mühendisleri Üst Cemiyette verilen kokteyl ile devam etti.
Okul idarecileri, mezunlar derneği ve öğretmenlerin ev sahipliği yaptığı kokteyle çok sayıda davetlinin çoşku ile katıldığı gözlemlendi.
Zonguldak TED'in 60. Kuruluş yılı kutlaması kapsamında davetlilere seslenen sınıf öğretmeni Semra ATALI "20 Ekim 1958'den bu yana, yolu TED Zonguldak Kolejinden geçen, her alanda ülkemizi dört bir yandan sararak gururlarına gurur katan, yüzlerini güldüren ve değerini kıtalar ötesinde kanıtlayan okul öğrencilerine ve yürüdükleri yolda kendilerini hiç yalnız bırakmayan TED ailesine teşekkür etti.
Sınıf Öğretmeni Semra ATALI'nın sahneye davet ettiği Okul Kurucu Temsilcisi Burçin BAHADIR ise, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada "Bugün gelinen noktada 60 yılın karşılığını bulduğunu, birlikte olmaktan, dimdik ayakta durmaktan ve umuda yelken açmaktan hiç vazgeçmeyeceklerini ve gelecek güzel yıllara dair umudunu" paylaştı.
Coşku dolu dakikaların yaşandığı kokteylde, uzun zaman sonra tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan eski mezunların, öğretmenlerinin ve TED ailesinin tatlı heyecanı ve haklı gururu gözden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim