Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Öğretmenler Günü dolayısıyla meslektaşının 41. yılını kutladı.

Belediye Başkanı Akdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ile birlikte Fener Anadolu Lisesinde Müdürlük ve Öğretmenlik görevini sürdüren Resul Arslankara'nın 41. öğretmenlik yılı nedeniyle Fener Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek pasta kesti. Öğretmenlikte 41. yılını dolduran Resul Arslankara'yı mutlu gününde meslektaşları da yanlız bırakmadı.

Akdemir ziyarete ilişkin şunları söyledi;
"Bir meslektaşınız olarak bugünün anlam ve önemi benim için de çok büyüktür. Bu anlamda Resul Aslankara'nın 41. öğretmenlik yıldönümünü kutluyorum. Atatürk gibi bir kurtarıcımızın varlığını en iyi şekilde hissettirebilmek genç beyinleri bunu nakletmek çok önemlidir. Atatürk'ün gösterdiği yoldan ayrılmadan bu çizgiyi devam ettirebilecek gençler yetiştirirsek bizim için çok büyük onur ve mutluluktur."

Okul Müdürü Arslankara'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Başkanımız okulumuzu örnek seçerek teşrif ettikleri için teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece yarınları idare edecek olan gençlerimizi yetiştirmekte büyük gayret sarf ederiz ve bunun sonuçları da ileriki yıllarda karşımıza çıkacaktır" dedi.

Öte yandan Okul Müdürü Arslankara, Başkan Akdemir'e okulun isteklerini sunarak;
"Öğrencilerimizin sosyal içerikli çalışmalar yapabilmeleri ve boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için spor salonumuzun üzerinde bulunan yere dört tane üzeri kapalı bank istiyoruz. Ayrıca spor salonumuzun badana ve boyasının yapılmasını istiyoruz" dedi.

Başkan Akdemir de, okulun spor salonunun badana boyasının yapılacağının sözünü verdi.


Editör: TE Bilisim