Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan birleşim açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturma ait tutanak özetinin okunup oylaması ile başladı. Toplantıda ilgili daire müdürleride hazır bulundu. 

Toplantı açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin okunup oylanması ile başladı. 

Gündem maddelerinde yer alan,
Ereğli İlçesi Soğanlıyörük Köyünde yer alan, kadastroda 147 ada, 1-59 nolu parsel olarak kayıtlı taşınmazlar üzerinde, “konut+ticaret” alanı yapmak amacıyla hazırlanan, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Çevre ve Sağlık ile Sanayi ve Ticaret Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 27 – 25 – 17 – 8 sayılı raporlarının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

Gündemin bir diğer maddesinde yer alan, İl Özel idaresi 2019 yılı yatırım programı teklifinin yol, su, kanal ve alt yapı hizmetlerinde kullanılacak 20 milyon TL görüşüldü. İlgili Daire müdürleri meclis üyelerini konuyla ilgili bilgilendirdi. Ardından gündem  maddesi meclis üyeleri tarafından oylanarak oy birliği ile plan bütçe imar ve bayındırlık komisyonlarına havale edildi. 

Toplantı bir sonraki oturumun gün ve saatinin belirlenmesi ile son erdi.

Editör: TE Bilisim