Zonguldak il Genel Meclisi'nin Kasım ayı 20. birleşimi yapıldı.

Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan birleşim açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturma ait tutanak özetinin okunup oylaması ile başladı.

Toplantıda ilgili daire müdürleride hazır bulundu.

Gündem maddesinde yer alan,5302 sayılı il Özel idare kanununun 45. bir mahalli idareler bütçe ve muhasebe yönetmeliğinin 27. maddesi gereğince hazırlanan il Özel idaresinin 120 milyon TL'ye bağlanmış olan 2019 yılı bütçe tasarısı ile ilgili plan ve bütçe Komisyonu'nun hazırlamış olduğu 42 sayılı rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


İl Özel idaresi ince ben Müdürlüğü'nün 2018 yılı bütçesinde yer alıp kullanılmayan ödeneklerden sırayla diğer personel Giderleri bütçe tertibinde ki 51.694,24 TL'nin destek hizmetleri Müdürlüğü'nün tüketime yönelik mal ve malzeme alımlarına yolluklar harcıma kalemindeki 13.886,24 TL'nin de Yine destek hizmetleri Müdürlüğü'nün personel servis aracı kiralama giderlerinin artırılması hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

CHP Grup Başkan Vekili Fikret Zaman söz alarak bütçenin hayırlı olmasını ve hazırlanışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Ardından AK Partili meclis üyesi İsmail Terzi'de gerek iktidar gerek muhalefet olarak bütçenin elekten geçtiğini ve hayırlı olmasını diledi.

Oturum bir sonraki gün ve saatin belirlenmesi ile sona erdi.


Editör: TE Bilisim