Elmas TV yazarı Yazar Hayati Yılmaz, Adnan Oktar davasında, oğlunun verdiği ifadelerle gündeme gelen Zonguldak Milletvekili Tevfik Ertüzün'ün aslında Zonguldaklı olmadığı gibi Zonguldak ile hiç alakası olmadığını ifade eden bir yazı yayımladı.

İşte o yazı:

1987-1991 tarihleri arasında Doğru Yol Partisi`nin Zonguldak Milletvekilliğini yapan Tevfik Ertüzün`ün öz geçmişini inceleyin.

Zonguldak ile hiç alakası yok. İstanbul doğumlu.

Sonra servetini inceleyin.

Beykoz'da lüks çiftlik evi, Beykoz Çubuklu ve Maltepe'de iki adet apartman dairesi, Ankara'da bir gayrimenkul ve İzmir Çeşme'de yazlık villa

1 milyon TL. tutarında hisse senedi ve lüks arabası.

 Eski Zonguldak Milletvekilinin serveti, Adnan Oktar davasında oğlunun verdiği ifadelerde ölümünden sonra annesinin Zonguldak Milletvekili kocası Tevfik Ertüzün`ün mirasını Adnan Oktar‘a kaptırdığını anlatırken ortaya çıkıyor.

1923`den beri Zonguldaklı olmayan Milletvekillerinin Zonguldak doğumluların iki katı Milletvekili olduklarını gördük. Bunların bazıları sadece seçim zamanında şehre gelirken, bazıları da hiç uğramamış bile.

Bazıları şehre yargıç olarak gelmiş bazıları doktor paaat! Zonguldak milletvekili olmuşlar.

Zonguldaklı olsalar ne olurdu ? Hiç ! Onlar da zaten Ankara`nın memuru oluveriyor.

Hangi partiden olursa olsun, ben Zonguldaklıların siyasi partileri bu kadar destek verirken hata fanatik şekilde bunu dile getirirken ,bunları görmediğine de şaşıranlardanım.

Ondan sonra Zonguldak niye bu halde!

Not; Zonguldaklı olmayıp dediğim, Zonguldak ile hiç alakası olmayanlar içindir. Yoksa Zonguldak doğumlu olmayıp Zonguldak'ı Zonguldaklılar kadar sevenler için değildir.

 

 

 

Editör: TE Bilisim