Telekonferans sistemiyle toplantıları gerçekleştirdiklerini belirten İl başkanı Zeki Tosun, ayrıca kongre sürecinin de Haziran ayında başlayabileceğini ifade etti.

HER GEÇEN GÜN VAKA SAYIMIZ DÜŞÜYOR

Zonguldak'ta koronaviraüsle mücadele kapsamında vaka sayısını her geçen gün düştüğünü ve iyiye gidişin olduğunu belirten Zeki Tosun şunları söyledi:
"Koronavirüs 11 Mart'ta ülkemizde ilk görüldükten sonra alınan tedbirler çerçevesinde bütün Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da mücadeleye devam ediyor. Tabi o günden sonra ilimizde yaşanan olayların Pandemi Kurulu'nun almış olduğu kararlar neticesinde büyük tedbirlerle beraber Allah'a şükür ki bugünlerde çok iyi bir duruma gelmiş gözüküyoruz. Öncelikle tabii burada başta sağlıkçılar önce teşekkür ediyoruz, emniyet teşkilatımıza, askerlerimize, jandarmamıza da teşekkür ediyoruz. Bu uğurda çalışan bütün defalık hizmetlerine valiliğimize herkese bütün vatandaşlara çok şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar da bu yasaklar çerçevesinde biraz zorlandı ama onlar da buna uyaraktan  ve buradaki kurallara uyarak da şu an bugün itibariyle sonuçlar iyi gelmeye başladı. Daha da iyiye gidiyor. Bugün dün itibariyle fazla vakamız yok ve her geçen gün sayımız düşüyor. Şu anda Allah'a şükür hastanemizde bir sıkıntı yok yoğun bakımlarımız da problemlerimiz yok, iyileşen hasta sayımız her geçen gün artıyor"  

BELEDİYEMİZ ÇOK GÜZEL ÇALIŞTI

Zonguldak Belediyesi'nin de hijyen konusunda güzel bir çalışma yaptığını belirten İl başkanı Zeki tosun, "Burada söylemeyi unuttum belediyemizin de ilk günden beri Zonguldak'ta yapmış olduğu çalışmalarda çok önemli hem hijyen noktasında, vatandaşlara ulaşma noktasında canla başla bitene kadar çalışıyorlar. Biz hepsine teşekkür ediyoruz. Bu günler İnşallah geçecek. Hayatta kısa zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda inşallah normale dönecek." şeklinde konuştu.

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Korona virüsle mücadele de bu zor süreçte görevlerin aksatmadan sürdüren gazetecileri de unutmadı. Zeki Tosun, "Ben başından beri bize destek veren basıncı emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Onlar da bu işin ilk başından beri ön cephesinde yer aldılar." ifadesini kullandı.

BU GÜNLER DE GEÇECEK
Bu kötü günlerinde kısa zamanda geçeceğini belirten AK Parti İl başkanı Zeki Tosun, Avrupa ve ABD'nin düştükleri aciz durumu görüp de ülkemizin ne kadar güçlü olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi. Zeki Tosun, "İnşallah bu günler geçecek. Cumhurbaşkanımızın başkanlığında hükümetimizin bakanlarımızın almış olduğu kararlar çerçevesinde ülkemiz bu beladan bütün dünyada gördüğümüz Avrupa'da gördünüz Amerika'yı gördünüz, sözde güçlü hallerini gördüğünüz. Ülkemizde ise o hallere düşmeden iyi bir sonuca gitmeye başladı ve gidiyor inşallah. Daha da iyi olacak diyorum. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

TELEFONFERANSLA TÜM TOPLANTILARINMIZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Parti çalışmaların aksatmadan sündürdüklerini ve toplantıları da telekonferans sistemiyle gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, sözlerine şu şekilde devam etti:
"İlk günden beri Biz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir 'in talimatları çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte 2 defa kendisiyle telekonferansla toplantımızı yaptık, iki defa da cumhurbaşkanımızla il başkanları toplantısı yapıldı, Onun dışında Biz pazartesi günleri her akşam gene normal bir şekilde il yönetim kurulu toplantısı yapıyoruz, telekonferansla arkadaşlarımızla haftalık yaptığımız çalışmalar noktasında kendilerine bilgi veriyoruz, görüşüyoruz. Yine bu akşam 8 ilçemizde toplantıları yapılacak onlara da telekonferansla vakit ettiği müddetçe onu orada katılacağım. Oo toplantılar da devam ediyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız toplantılarına devam ediyor."

TELEFONLA ULAŞIYORUZ SOHBET EDİYORUZ
Teşkilatlarımız telefonla arayarak insanların halk ve hatırların sorduklarını, ihtiyaçların olup olmadığını sordukların ve vatandaşlarla hasbial ettiklerini belirten İl Başkanı Zeki Tosun, "Bu arada aynı zamanda hem gençlik kollarımız hem kadın kollarımız kendi teşkilatlarımız kurumlarımızda beraber üyelerimizi arayarak vatandaşlarımızı arayarak ilk önce 65 yaş üstünden başladık herkese arayarak onlardan hasbihal ettik onlara moral verme noktasında olsun bizden bir istekleri var mı yok mu diye soruyoruz.  Dediğim gibi vatandaşlarımızın Türkiye devletinin Türkiye devletinin gücünü şu anda bu olaylarla beraber görmüş oldular. Herkese ulaşmaya çalışıyorlar biz de çalışıyoruz. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 

HAZİRAN'DA HAYAT NORMALE DÖNERSE KONGRE ÇALIŞMALARI BAŞLAR
Korona virüs sebebiyle ertelene kongre süreçleri hakkında da bilgi veren AK Parti İl Başkanı zeki Tosun, "Kovit 19'dan dolayı İnşallah Haziran ayının 13-14 bundan sonra işte bayramdan sonra hayat biraz da onlar dönerse bunlarla ilgili ilk çalışmayı da başlayabilir.  de bunlar hiçbir şey yok ama biz öyle tahmin ediyoruz cumhurbaşkanımız da herhangi bir şey açıklamada veya teşkilat başkanınız ona göre de ileride teşkilat çalışması noktasında gelen talimatları noktasında çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim