Zonguldak'ta Vali Ahmet Çınar başkanlığında İl İstihdam Kurulu toplandı. Valiliğin konu hakkında yaptığı yazılı açıklama şöyle:

İlimizde İstihdam ve Mesleki Eğitim Politikalarının oluşturulması, istihdamın korunması, geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi ile ilgili tedbirlerin alınması ile aktif iş gücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve denetlenmesi amacıyla Sayın Valimiz Ahmet ÇINAR Başkanlığında saat 14.00'te Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Açılış konuşmasını Zonguldak Valisi Sayın Ahmet ÇINAR'ın yaptığı İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısında Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün ilk altı aylık faaliyetleri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül DEMİRSU tarafından anlatıldı. Akabinde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulunun 2017 Temmuz ayı raporu değerlendirildi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 2017 yılında yapılacak olan "Zonguldak İnsan Kaynakları ve Kariyer Günü" organizasyonu planlanarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sosyal tarafların iş birliği görüşüldü.

Editör: TE Bilisim