TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kentteki Haddeciler ve Demir Tüccarları Derneği üyeleri ile bir araya gelerek Karabükspor'a yardım kampanyası başlattı. 
Kentteki iş adamları bünyesinde bulunduran Haddeciler Derneği ve Demir Tüccarları Derneği üyelerinin bulunduğu iş adamları ile bir araya gelen Şahin, istek ve talepleri dinledi.
KARDEMİR'in uyguladığı öncelikli mal satışını kaldırmasını talep eden iş adamlarının sıkıntılarını dinleyen milletvekili Şahin, bu konuda KARDEMİR'in yakın zamanda olumlu bir adım atacağını ifade etti.
Şahin, kentin tek Süper Lig takımının yaşadığı sıkıntılarının giderilmesi noktasında bir dizi adımlar atılması noktasında iş adamlarına talepte de bulunarak, " Takımımız yaşadığı sıkıntıdan dolayı elindeki bir çok oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kaldı. Bizler bu kentin insanlarıyız. En azından transfer dönemi bitmeden bu takıma mutlaka bir iki tane kaliteli oyuncu katmamız lazım. Bu konuda iş adamları olarak sizlerin de maddi noktada destek olmasını arzu ediyoruz" dedi.
Şahin, milletvekili olmasının yanında Karabükspor'un onursal başkanı olduğunu belirterek, 100 bin TL kendi cebinden verdiği yardım ile iş adamlarından 1 milyon 250 bin TL Karabükspor'a transferde kullanılmak üzere yardım topladı.
Şahin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada ise, " İş adamlarımız ile yaptığımız toplantıda kendilerine takımımıza özellikle transfer dönemi bitmeden kadrosuna oyuncu katması noktasında maddi destek sağlamamız gerektiğini söyledim. 2-0 mağlup olduğumuz Gençlerbirliği maçında mevcut kadrodaki oyuncuların onurlu mücadelelerini hep birlikte gördük. Ancak eksik olan bölgelere mutlaka süper lig becerisi olan ve takıma katkı sağlayacak en az bir iki oyuncu takviyenin şart olduğunu öğrendik. Bu noktada kiralık olarak takıma oyuncu katma anlamında takviye yapılması noktasında ekonomik yardıma ihtiyaç olduğunu söyledik. Bende Karabük'ün bir evladı olarak kendimden 100 bin TL para vererek yardımı başlattık. Sağ olsunlar toplantıda bulunan iş adamlarımız da bu noktada vermeyi taahhüt ettikleri miktarla 1 milyon 250 bin lira gibi bir para topladık. Ben hafta içi 100 bin TL'yi kulübe aktaracağım. İş adamlarımızda kendilerine düşen paraları kulübe aktararak transfer dönemi sona ermeden bir iki oyuncuyu kiralama yoluyla takıma katmış olacağız. Bu takım şehrimizin takımı. Ona sahip çıkıp yaşatılması adına elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim