AK Parti ‘de gerçekleştirilen temayül yoklaması için kurulan sandıklarda partililer oy kullandı.

AK Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in nezaretinde yapılan temayülde; Abdullah Püren, Aziz Aydoğdu, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman, Yusuf Gülay yarıştı.

METİN ÇELİK; BAŞKANLIK İLELEBET YAPILMAZ

Zonguldak AK Parti İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik yaptağı açıklamada şunları söyledi.”29 Temmuzda gerçekleştireceğimiz kongremiz öncesinde oluşacak yeni yönetim kurulumuzu belirleyecek ve ilçe başkanımızı seçeceğiz. Merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan daha öncesinde yaptığı açıklamada aday olmayacağını açıklamıştı. Bugün her zaman yaptığımız gibi teşkilatımızın bazı üyelerinin oylarını alacağız. Bazı yerlerimiz ile de yüz yüze görüşerek buradaki teşkilatımızın ağırlığını ve düşüncesini merkezimize yansıma noktasında çalışmanızı gerçekleştireceğiz.Merkez ilçe Başkanlığının çekimini yapacak arkadaşımız görüşün ve düşüncesini belirterek aday olsun veya olmasın en az üç isim yazmak zorunda. Mustafa Çağlayana bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi. İlçe Başkanlığı ve il başkanlığı ilelebet yapılacak bir iş değildir. Elbette bu değişimler olabilir Mustafa başkanımıza bir değerlendirme içinde oldu ve bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam ederiz dedi.

ZEKİ TOZUN, ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Zonguldak İl Başkanı Zeki Yosun Seçime katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum inşallah seçimler Zonguldak’ımıza ve Türkiyemize hayırlı olur dedi.

Zonguldak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklaması öncesi adaylar konuştu.

Zonguldak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklaması öncesi adaylar Yusuf Ataman, Yusuf Gülay, Deniz Kavraz ve Abdullah Püren temayül yoklaması öncesi konuşarak birbirlerine başarılar dilediler.

 

Haber: Neriman Dengiz-Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim