Zonguldak'ta bir grup genç, araçlarına astıkları Türk bayraklarıyla konvoy oluşturup Zeytin Dalı Operasyonu'na destek verdi. 
Kozlu ilçesinde toplanan yaklaşık 30 genç, araçlarını Türk bayraklarıyla süsledi. Ellerine aldıkları meşalelerle "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan gençler, ardından konvoy oluşturarak ilçede tur attı.
Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Ersin Uçar, "Burada Megan 2 kulüp ailesi olarak toplandık. Her yerden gelen arkadaşlarımız var. Sağolsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Toplanma amacımız ise Afrin'de şehit olan askerlerimiz için burada bir toplantı düzenledik. Biz de burada kendi çabalarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Her zaman devletimizin milletimizin arkasındayız. Burada sağolsun İstanbul'dan, Ankara'dan her yerden gelen arkadaşlarımız var. Arabalarımızı burada topladık. Birazdan Allah izin verirse gezi düzenleyeceğiz. Konvoy düzenleyeceğiz. Afrin operasyonu için destek amaçlı bir konvoy olacak. Türkiye Cumhuriyeti yıkılmaz, bayrak inmez, vatan bölünmez" diye konuştu.

Afrin harekatını gönülden desteklediklerini belirten Recep Altay ise, "Bugün arkadaşlarımızla güzel bir organizasyon için birlikteyiz ve beraberiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileklerimizi gönderiyoruz. Biz gerçekten bu konuda çok üzgünüz. Ülkemiz için tüm Türkiye için Afrin harekatını gönülden destekliyoruz. Her zaman için devletimizin yanındayız. Bütün halkımızı da davet ediyoruz. Biz arkadaşlarımızla devletimiz için hazırız. Şehit ailelerine ve asker ailelerine destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Onlara moral amaçlı, ülkemizin ayakta olduğunu göstermek için böyle bir konvoy oluşturduk" ifadelerini kullandı.
Toplanan grup, düzenlenen konvoy gezisinin ardından olaysız dağıldı.

Editör: TE Bilisim