GMİS eski Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Ataman'ın, Şemsi Denizer'i anma töreninden sonra paylaşılan fotoğraflara yaptığı 'Vah zavallılar vah' şeklindeki yorumuna GMİS'ten yanıt geldi. Söz konusu durumu haber yapan Halkın Sesi  Gazetesi'ni de eleştiren GMİS Karadon Şube Mali Sekreteri Cemalettin Akyol, " Sayın Ataman orada yoktu. Önceki yıllarda da hiç gelmedi. En azından fotoğraflara dikkatli baksa, hafta sonu o saatte oraya en az 100 Şemsi Denizer dostunun geldiğini görürdü. Keşke kendisi de gelip bir Fatiha okusaydı. Söz konusu gazetenin de elinde fotoğraflar olmasına rağmen böyle bir haber yapması manidardır" dedi.

İşte GMİS Karadon Şube Mali Sekreteri Cemalettin Akyol'un açıklaması;

"Sendikamız eski Genel Başkan Yardımcısı ve 1997'de Rahmetli Genel Başkanımız Şemsi Denizer'in karşısına aday olarak seçim kaybetmiş olan Selahattin Ataman benim paylaşım yaptığım sosyal medya sayfama "Vah zavallılar vah" şeklinde bir yorum yaptı.

Ben ne demek istediğini sorduğumda bana cevap vermedi.

Ancak bir mahalli gazete bu yorumu manşetine taşıyarak haber yaptı. Sayın Ataman'ın "10 kişiyle Denizer'i anmanın içler acısı bir durum olduğunu" kaydettiğini yazdı.

Sayın Ataman orada yoktu. Önceki yıllarda da hiç gelmedi.

O nedenle anma toplantısına katılanların sayısını bilmiyor. Toplantıya katılanlara da sormadığı anlaşılıyor. En azından fotoğraflara dikkatli baksa, hafta sonu o saatte oraya en az 100 Şemsi Denizer dostunun geldiğini görürdü. Keşke kendisi de gelip bir Fatiha okusaydı.

Söz konusu gazetenin de elinde fotoğraflar olmasına rağmen böyle bir haber yapması manidardır" dedi.

Editör: TE Bilisim