ÖZEL İÇERİK

Limanda bulunan çekeklerin yıkımının ardından, Kozlu ve Kilimli'ye taşınan balıkçılar tehdit edildiklerini iddia ettiler. Balıkçılar yıkımdan dolayı mağdur olduklarını söylediler.

Liman Caddesi'nde barınakları yıkılan balıkçılar yer gösterilmemesine tepki gösterdi.  Liman Caddesi'nde barınakları yıkılan balıkçılardan Kozlu ve Kilimli'li balıkçılar tarafından tehdit edildiklerini iddia ettiler.

Liman Caddesi'nde bulunan balıkçılardan Serkan Akın "Bize Kozlu'ya gidin dediler. Kozlu'ya gittik kendi arkadaşlarımız suratımıza bile bakmadılar. Sanki biz orayı istila edecekmişiz gibi davrandılar. Buranın görüntüsünden biz de hoşnut değildik. Bunu belediye başkanı yapacaktır. Belediye başkanı yıkım da yanımızda değildi. Yanımızda oluyor muş gibi gösterdi ama yanımızda olmadı. Biz kimseden bir şey istemiyoruz. Biz sığınacak bir yer istiyoruz."dedi

Balıkçı Okan Doğramacı'da, Kozlu'da, Kilimli'de yer gösterdiler. Kilimli on kişi, Kozlu on kişi kabul ediyor. Bundan sonraki yapılacak projenin içerisinde balıkçılara da bir yer olsun. Bizi Kozlu'da, Kilimli'de bulunan balıkçılar tehdit ediyorlar. Yer kavgası olacak devlet bunların önüne nasıl geçecektir. Limanda kalmak istiyoruz. Bize yer gösterilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim