Ereğli'de refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı.
Kaza Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Polisevi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emre K. idaresindeki 67 UC 717 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan Emir A.'ya (18) çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet 50 metre sürüklendikten sonra durabilirken, sürücüsü ile yolun karşısına geçmeye çalışan Emir A. yaralandı. Kanlar içerisinde yerde kalan yaralılara ilk müdahaleyi ise vatandaşlar yaptı. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Emir A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, Emre K.'nın ise müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
Sahilde gezerken kütleme sesi üzerine iki kişinin havada uçtuğunu gördüğünü dile getiren bir vatandaş ise "Kaza bir kütleme oldu. İki kişi havada uçtu. Motor kendi kendine oraya kadar gitti. Her şey anlık oldu. Başka bir arabaya falan çarpmadı. Bir kütleme oldu. Arabaya falan da çarpmadı. Onların havada uçtuğunu gördük. Motorun da oraya kadar gittiğini gördük o kadar" dedi.
Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak olay yerinde inceleme yaparken, savcılıkta soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim