TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor TFF’nin liglerin 18 Temmuz tarihinde başlayacağına yönelik yaptığı açıklamasının ardından memleketlerinden Zonguldak’a dönerek idmanlara başlayan Zonguldakporlu futbolcular Atatürk Devlet Hastanesi’nde Corona Virüs testine tabi tutulmuştu. TFF son olarak liglerin iptal edildiğini açıklamasıyla birlikte tüm futbolcular memleketlerine dönmüştü.

Orta saha oyuncusu İsmail Güven’in testinin pozitif çıkması nedeniyle tüm futbolcular döndükleri memleketlerinde karantinaya alınmıştı. Memleketi Konya’da ciğerlerinden tomografi çektiren İsmail Güven’in tomografi sonuçlarının temiz çıkması sevinçle karşılandı.

İSMAİL GÜVEN KONUŞTU

İsmail Güven durumu ile ilgili açıklama yaparak şunları söyledi. “Şu an hastanede gözlem altındayım. Tomografi sonucum temiz çıktı. Corona Virüs testim pozitif çıktı ama ufak bir mikropla dahi pozitif çıkabilirmiş. Kanımda da yüzde 100 Corona çıkmadı. Ufak bir şüphe olduğu için kalıyorum hastanede. Kimseyi de risk altına sokmamak için. Zaten hiçbir belirtisi yoktu bende” dedi.

“HİÇ ÜZÜLMEDİM”

İsmail, “Corona çıktı diye hiç üzülmedim. Çünkü yapacak bir şey yok. Bu hepimizin başına gelebilir. Bu durumun korunup korunmamakla alakası yok. Çünkü ben burada sürekli maskeye gezen bir insanım. Normal hayatta bile insanlarla yakın temas kuran bir insan değilim. Havada asılı olan bir şey. Kimseye yakınlaşmadığım halde geldi. Büyük ihtimalle Zonguldak’a gelirken oldu diye düşünüyorum. Şahsi aracımla gelmedim, otobüsle geldim. Olumsuz olarak etkilemedi. Ama eğer kendi evime gitseydim ya da başka insanlarla temas etseydim sonrasında bu durum beni kötü olarak etkilerdi.

Federasyon’un alacağı büyük bir karardı. Ancak bu karar daha erken alınabilirdi”

Editör: TE Bilisim