Zonguldak’ta Seçkin Kişisel Gelişim Kursu tarafından düzenlenen eğitim Semineri iki aşamada gerçekleştirildi. ilk aşamada 1 2 3. ve 4. Sınıf velileri için, ikinci aşamada ise 5 6 7 ve 8. Sınıf velileri için seminer düzenlendi

Seçkin etüt Merkezi müdürü Zeynep şadan Seminer öncesi yaptığı konuşmada, sadece çocuklara eğitim anlamında da değil velilerle de sürekli istişare halinde olduklarını ifade ederek, özellikle Çalışan anne baba veya çocuklarının ödevlerini yaptırırken zorluk çeken veririm de çözüm bulmak istiyoruz. çocuklara ödev yapmanın yanı sıra ilgi alanlarına yönelik olarak özel kurslara teşvik edip öğrencilerin sosyal bireyler haline getirmeyi amaçlıyoruz. sosyalleşmenin çeşitli yolları olabileceği gibi biz de kurs olarak bünyemizde bale, satranç, drama Ve halk oyunları alanlarında da çocuklarımıza hizmet sunuyoruz. Bugün burada bizimle buluştunuz için siz de teşekkür ediyoruz ve sözü psikologlara bırakıyoruz. dedi.

Seminerinde, psikolog Serdar Aygün, psikolojik danışman Abdurrahim Avcı ve psikolojik danışman Mehmet Ali Akyol tarafından, velilere, etkili iletişim, teknoloji bağımlılığı, ödül-ceza yöntemi ve sınav kaygısı konularında bilgiler sundular.

Editör: TE Bilisim