AK Parti Merkez İlçe başkanlığı görevinden alınan Metin Karaduman, basın toplantısı düzenledi. 

Her zaman halkla iç içe olmayı tercih ettiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Karaduman, ‘'Makamlarımızın emanet olduğu ve en büyük makamın halkımızın gönlündeki makam olduğudur. Partililerimiz, kamu yöneticilerimiz, STK, dernek, muhtarlarımız ve toplumun farklı katmanları ile kurduğumuzu ilişkiler gösteriyor ki gönül köprüleri kurulmuş ve karşılıklı sevgi, saygı içinde çalışmalarımızı gerçekleştirmişiz'' dedi.

ZONGULDAK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Karaduman, muhtarlar derneği ve muhtarlar başta olmak üzere dernek başkanları, Zonguldak Kömürspor taraftar grup liderlerine, belde ve belediye başkanlarına, il genel meclis üyelerine, ilçe yönetimindeki yol arkadaşlarına, il yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarındaki arkadaşlarına ve Zonguldak halkına teşekkür etti. 

SİYASETİ TİCARET İÇİN DEĞİL İBADET İÇİN YAPTIM 

Ticari ilişkilere girmemek için özen gösterdiğini belirten Karaduman, ‘'Hem siyaset hem ticaretin bir arada olmayacağını düşünen ve siyaseti menfaat için değil, idealler, ülkemiz, kentimiz için yapılması gerektiğini savunan, siyaseti ibadete olarak gören bir kardeşinizim. Hamd olsun yaptığımız çalışmalar genel merkez tarafından da takdir edildi'' dedi. 

KİMSE BİZİ CUMHURBAŞKANIMIZDAN UZAKLAŞTIRAMAZ

AK Parti ve Genel Merkez ile ilgili de açıklamada bulunan Karaduman, ‘'Partimizin genel merkezinde yaptığımız her görüşmede memnuniyet, başarı ve dürüstlüğümüz ön plana çıktı. Tüm bunlara karşın elbette akla gelen bir soru var. Halkta böylesine karşılığı olan, herkes tarafından takdir edilen bir başkan neden görevden alınır? Yaşadığımız süreç içinde gördük ki tamamen kişisel görüş ve iftiralardan dolayı görevden alındık. Her zaman ifade ettiğim gibi genel merkezimizin kurumsal bir yapısı vardır. Genel merkezimiz bu süreçte yaptığı istişarelere göre kararını verdi. Genel merkezimiz aldığı her karara saygılıyız. Biz bu kutlu yürüyüşe çıkarken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın öncülüğnde yürüdük her zaman onu örnek aldık. Yaşadığımız bu olaylar ne şahsımı ne de arkadaşlarımı Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan sevgimizden zerre kadar azaltmamıştır'' ifadelerini kullandı. 

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM 

Görevden alınsa da hizmet açısından mücadeleye devam edeceğini vurgulayan Karaduman şunları söyledi; ‘'Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi siyaset bir maraton koşusu gibidir. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin. Rabbim utandırmadı görevinizi lâyıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Ülkemizin ve kentimizin huzuru ve menfaati için, davamızın devamı ve Zonguldak halkına hizmet gelmesi için mücadeleye devam edeceğimi ifade etmek isterim.''

 

 

Editör: TE Bilisim