Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve beraberindeki Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ı Valilik makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman Vali Çınar'a bakırdan yapılmış gaz lambası, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise yağlı boya resim tablosu hediye etti.

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ziyareti değerlendirdi.

Adıyaman, "Sayın Valimizi ziyarete geldik. Bölgemizi tanıttık bölgemizin sorunları ile ilgili kendilerine kısa bilgiler verdik. tabi buradan bu anlatımlarla bölgedeki tanımayacağını en kısa zamanda kendisinden beldemizi ziyaret etmesini istedik. Nazik davetimizi kırmadı en kısa zamanda bölgemize gelip ziyaret edecek ve sorunları yerinde inceleyecek.
Güzel olan bir şey geçmişin faydası yok bundan sonra ne yapabiliriz onlara bakacağız. Çünkü biz küçük beldeleriz ve yalnızlıklar içerisinde buraya geldik. Sayın Valimizden o sıcaklığı o enerjiyi aldık. İnşallah Zonguldak ve beldemizde ki halkımız adına kattığımız güzel işlerin yanında, Valimizle ile birlikte güzel işler yapacağımızın inancındayız" dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise, "valimize hoşgeldin demek için buradayız. Bizim ilçe adına ufak tefek sorunlarımız var tabi bu sorunlarımızı aktardık. Valimize teşekkür ediyorum. Çok sıcak karşıladı ve ilgi gösterdi. Sıkıntılarımızı bölgeye gelip yerinde inceleyeceğini söyledi. Tabi bu bizim için çok büyük bir artı olacaktır" dedi.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ise, "Valimize Ormanlı bölgemiz ile ilgili birifing verdik. Sıkıntılarımızı anlattık ve kendisi bölgeyi yerinde inceleceğini söyledi. Tabi bu da bizi mutlu etti. Sayın Valimizden aldığımız bu güzel enerjiyle çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Vali Çınar'ın makamına gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretinde Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, bakırdan yapılmış gaz lambası, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise yağlı boya resim tablosu hediye etti.

Editör: TE Bilisim