Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Ahmet Çınar, bu kapsamda bugün de Kozlu ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kaymakam Ahmet Karakaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş ve İlçe Müdürleri tarafından karşılanan Vali Ahmet Çınar, ilk olarak inşaatı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Kaymakamlık Hükümet Konağı'nı gezerek, bilgi aldı.

Daha sonra Kozlu Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Vali Çınar, Kaymakam Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli eşliğinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Esnaf ziyaretlerinin ardından yapımı tamamlanan Kozlu Belediye Başkanlığı yeni hizmet binasını ve Kubbet-üs Sahra Mescidi'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Çınar, Ilıksu Plajı'na gitti. Vali Çınar'ın Ilıksu gezisine, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan da eşlik etti. Yörenin turizm potansiyeline ilişkin bilgiler alan Vali Ahmet Çınar, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim