Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Umut Başoğlu beraberinde il yöneticileri ile birlikte İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar'ı ziyaret etti.

Başoğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;
" Bugün Amasra'da termik santral kurulmak istemesine karşı Zonguldak adliyesi önünde tepkimizi gösterdi. Bartın, ama soya termik santral karşı olduğumuzu buradan dektare ettik. Bugün madenci anıtı önünde Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak'ta da oturma eylemini gerçekleştirdik. Şimdi de İYİ Parti İl başkanlığına ziyarete geldik. İYİ Parti siyasi yaşamına yeni başladı. Zonguldak'ta kısa bir süre içerisinde hem kurulup hem de teşkilatlarının İlçelerini tamamlamıştır. Önümüzdeki süreç zorlu bir süreçtir. Önümüzde 2019 seçimleri gibi zorlu bir süreç vardır. Hem yerel hem de genel seçimler yapılacaktır. Bu süreçte beraberce sınav verecegiz. Bu süreç te Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman diktir ettiğimiz rejimin oynanacağı, ya demokrasiyi devam ya da tek adam rejimine devam dinleyecek bir süreci oylayacağız. Siyasi arenada beraberce mücadele verecegiz. Bundan sonraki süreçte değerli başkanımızın yönetimine başarılar diliyoruz.

Ragıp Bayraktar'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;
"CHP'nin Zonguldak İl başkanına ve değerli yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi aynı yollarda aynı şekilde mücadelemizi verecegiz. Kendilerini çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. En kısa zamanda sahada aynı şekilde aynı sahada mücadelemizi başlayacağız. Zonguldak'ta dört aylık bir teşkilatlanma sürecini geçirdik. Kongrelerimizi tamamladık. Kurultayımızı da bitirmiş olduk. Bu vesileyle 28 Nisan'da genel başkanımız Zonguldak'ta olacaktır. Bununla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bundan sonraki süreçte seçim çalışmaları için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha sonrasında bizler de bu iktidara dur deyip demokratik bir hayata geçmenin, rejimin düzgün hale getirilmesinin mücadelesini verecegiz."dedi.

Editör: TE Bilisim