Ülkücü İşçiler Derneği Zonguldak Şubesi kuruldu. Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi tarafından Şube Başkanlığına ise Serdal Acar getirildi. Başkan Acar, Zonguldak'taki işçilerin haklarını savunacaklarını ve sosyal olarak da yanlarında olacaklarını belirtirken, " Çeşitli kurum kuruluş ve özel sektörde çalışan tüm işçilerimizi Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük ruhu ile dalgalanan sancağımız altında birlik olmaya davet ediyoruz. Bu kutlu dava içinde görev almak ve destek olmak isteyen işçi arkadaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ülkücü İşçiler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Serdal Acar'ın ilk basın açıklaması şu şekilde;

"Rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Beyin tensipleri ile kurulmuş, Ülkücü İşçiler Derneği'nin Zonguldak ilimizde dalgalanacak sancağı, genel merkezimizin takdiriyle tarafıma verilmiştir. Dernek, Türk işçisine sahip çıkmayı, onların hakkını savunmayı gayri milli unsurlara Türk işçisini muhtaç ettirmeme mücadelesini her zaman vermiştir. Bu kutlu davanın Türk işçisine umudu olduğunu göstermiştir. Türk işçisinin ve işsizlerin Zonguldak'ımızdaki mensuplarının da umudu olmak adına Ülkücü İşçiler Derneği Zonguldak il Başkanlığı temellerini atmış bulunmaktayız. Zonguldak'ta dikilen bu sancak, ilimizdeki ülkücü işçilerimizin yalnız olmadığının ilk göstergesidir.

 Çeşitli kurum kuruluş ve özel sektörde çalışan tüm işçilerimizi Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük ruhu ile dalgalanan sancağımız altında birlik olmaya davet ediyoruz.

Dernek olarak vatanını, milletini, bayrağını seven tüm milliyetçi Türk işçilerimizin gerek iş güvencesi gerekse işçi hakları konularında birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek üzere Zonguldak Ülkücü İşçiler Derneği çatısı altında toplanmalarının rahmetli Başbuğumuz tarafından verilmiş bir görev olduğunu, ülkücü işçilerimize tekrar hatırlatmak istiyorum.

 İlimizin sanayi ve endüstri bölgesi olması işçi sayısının fazlalığı ve beraberinde ortaya çıkan iş güvenliği, iş sağlığı, işçi sağlığı ve işçi arkadaşlarımızın sosyal ve hukuksal hakları konusunda ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Ülkücü İşçiler Derneğimizin de destekleri ile işçilerimizin sorunları her daim gündemde tutulacak, girişimler yapılacak, projeler geliştirilecek ve sorunların çözümü noktasında aktif bir şekilde mücadele verilecektir. İlimizde her platformda ülkücü işçilerimiz temsil edilecek hakları savunulacaktır.

Ülkücü işçilerimiz arasındaki sosyal ve kültürel bağları güçlendirmek, dertlerine çare olmak görevimizdir. Siz değerli ülkücü işçi kardeşlerimize düşen görev ise derneğimize katılmak destek vermek ve dualarınızı esirgememektir. İlimizde Türk işçi hareketinin sancaktarlığını yapacak olan Zonguldak Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığımız en kısa sürede üye kayıtları ve il yönetim kurumuzla birlikte ilçe atamalarına başlayacaktır.

Bu kutlu dava içinde görev almak ve destek olmak isteyen işçi arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ülkücü İşçiler Derneği Zonguldak Kurucu il Başkanlığı sancağını tarafıma teslim ederek bizi bu onurlu ve şerefli göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Hakan Kandemir' e ve genel merkez yönetimine bu süreçte bizlere destek olan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, İl ve İlçe yönetimlerinde görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. ‘NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"

Editör: TE Bilisim