Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Moda Cafe'de din görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Yılmaz bir konuşma yaparak, üç ayların başlangıcı olan bugünde din adamları ile birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek şunları söyledi;


"Üç aylar vatan sevgisinin üst düzeye çıktığı, iki yüzlülüğün riyakarlığın son bulduğu, iftiraların son bulduğu dostlukların arkadaşlıkların pekiştiği dönemlere inşallah son bulur diyorum. Kozlu revaşta diyorum. Kozlu'da insanlar görüşmeye kaynaşmaya devam ediyor. Sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmeye çalışıp sorunlarımızı halletmeye çalışıyoruz. Afrin de şehit olan mehmetçiğimize Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımıza ve Mehmetçiğimize şükranlarımızı sunuyoruz. Üç aylar başladı camilerde eksik olan bir çok yeri var. İç temizliklerinde tutun camilerin iç dekorasyona kadar yapılması gereken bütün işleri Belediyemizin yapacağı her işin altında bizim olacağımızı bilmelerini istiyorum. Öte yandan Kozlu'da son günlerde madde bağımlısı kötü alışkanlık kullanımı başlamış. Geçen gün 26 yaşında bir genç kardeşimizi bu uğurda kaybettik. Burada ailelere çok görev düşüyor. Din görevlilerine çok iş düşüyor. Çocuklarımızın koruyalım derken geleceklerini karartmayalım. Fireni patlamış bir arabanın duvara toslayacağını bilerek aileler buna göz yummasın. Biz de takibini yapıp bunun üzerinde durucağız.
Top yekün mücadele edersek başarılı olacağız. Her çocuğumuzun başına gelebilir. Bizimkine olmadı banane demeyelim. Zaten ülkenin başına ne geldiyse bananecilikten geldi. Siz din görevlilerine çok iş düşüyor. Özellikle teravi namazlarında bu konulara değinelim. İnşallah huzurun barışın sevginin olduğu bir Kozlu olsun diyorum."

Editör: TE Bilisim