Türk Kızılay'ı Zonguldak Şubesi Başkanı Murat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'u makamında ziyaret etti.

Uzun, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Türk Kızılay'ında geçtiğimiz hafta mevcut başkanımız Sayın Nihat Aygün'ün siyasi bir tercihi doğrultusunda görevi şahsıma devretti. Ben de yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Zonguldak genelinde öncelikle ülkemizin sivil toplum ayında en geniş temsil edildiği kurum Türk Kızılay'ı diğer kısımda da en geniş şekilde temsil edildiği yer siyasi partilerimiz, aslında en çok yoğun hizmet üreten, insana en çok dokunan kurumlar bunlar diyebiliriz. Bu doğrultuda siyasi partilerimiz ziyaret ederek hem faaliyetlerimizi kendilerine aktarmak bunu bir brifinge döndürmektir. Sizlerin desteğini her zaman zaten hissediyoruz. Bu desteği bir nevi canlı ziyaretleri almak için buradayız. Bu iyilik hareketini aldığımız noktadan daha iyi noktalara taşıyacağız."

Tosun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

"Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Zonguldak Kızılay'ı sizi ve ekibinizle birlikte iyi yerlerdir. Kızılay'ın Türkiye'de yaptıkları değil Dünya'da yaptıkları çok önemlidir. Nerede bir sıkıntı varsa Kızılay oradadır. Biz de yakından takip ediyoruz. Yaptığınız iş çok kutsal bir iştir. Bu görevi gönüllülük esasında yapıyorsunuz maaş bile almıyorsunuz. Bu konuda sizlere başarılar diliyoruz. İnşallah çıta bundan sonra daha da yükselecektir. Bize düşen ne varsa her zaman destek olmaya hazırız" dedi.

Ziyaret sonunda Kızılay Şubesi Başkanı Murat Uzun, Ak Parti il başkanı Zeki Tosun'a Kızılay rozeti takdim etti.

Editör: TE Bilisim