Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, 28 Mart 2018 tarihinde İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İyi Parti Zonguldak İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, "Sevgili Başkanımıza bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Önce atamayla gelen, ardından İl Kongresi'ni yaparak seçilen İl Başkanı Sayın Ragıp Bayraktar'ı tebrik ediyoruz.

Çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.

Bölgemize, ülkemize ve Zonguldak'ımıza tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar; "İnşallah sizler gibi biz de Zonguldak'ımız için iyi şeyler yapmak için hep beraber ne yapmamız gerekiyorsa her şekilde mücadele etmek için bu göreve seçildik. Bundan sonra da en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, İyi Parti İl Başkanı Bayraktar'a, "Zonguldak Kömür Havzası Potansiyeli ve Türkiye Taşkömürü Kurumu Raporu"nu verdi.

MERKEZ İLÇE BAŞKANILIĞINI ZİYARET ETTİLER

GMİS Heyeti, İyi Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret ederek İlçe Başkanı Serhat Yıldırım'a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim