Zonguldak'ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) Başkanlık görev devir teslim töreni düzenlendi. Sertan Yalçın Başkanlık görevini Arslan Keleş'e devretti.

Eski TSO Başkanı Sertan Yalçın, Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende yapıtğı konuşmada, 4 yıl önce Merhum Onursal Başkan Yaşar Tetiker ile birlikte yola çıktıklarını hatırlattı.

Yalçın, görev sürelerince üyeleri menfaatleri doğrultusunda Ereğli ekonomisine katkı sağladıklarını belirterek, şöyle dedi:

"4 yıl boyunca Odamıız güçlü, güvenilir ve öncü bir kurum haline getirebilmek için çok büyük çabalar sarf ettik. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte görevl acağınız görevi bizden daha da üst noktalara getirmeniz temennimizdir. Bu konuda bizler ekip olarak yönetimde olmasak da yine Odada olacağız, Meclis'te bulunacağız. Ereğli'ye iyi bir şeyler yapmak, ekonomiye katkı sağlamak için doğru olarak yapacağınız her türlü meselelerin yanında olacağımızı, bize göre yanlış olduğunu düşündüğümüz şeylerde de yapıcı muhalefet yapacağımızı bilmenizi isterim. Önümüzdeki günlerde ilçenin ekonomisi anlamında yapılması gereken işler var. Hepimizin işi zor. Allah hepimize kolaylık versin, başarılar diliyorum."

KELEŞ: ALLAH UTANDIRMAZ İNŞALLAH
Keleş de, seçim öncesi süreçten kısaca bahsettiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Uzun bir maratondan sonra çıktığımız hizmet yarışında, Ereğli'ye daha farklı bir soluk vermek, şehrin dinamiklerini yeniden harekete geçirmek için yönetim kadromuzu şekillendirdik. Ümit ediyorum ki şehrimiz için çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden ötürü Rahmetli Tetiker'e. Sonra sizlere teşekkür ediyoruz. Bu bir Ereğli meselesi, burada kimsenin bir tarafı yok, kimsenin öteki tarafı, beriki tarafı yok. Kimse sizden-bizden diye bir kavram yok. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, ortak paydamız Ereğli. Bu şehri büyütebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu hizmet yarışı içerisinde bir arada olduğumuz arkadaşlarımız gibi olamadığımız arkadaşlarımız var. Herkes hakkını helal etsin. Burada medyaya da çok önemli görev düşüyor. Doğru yönlendirmek gerekiyor. Haberlerin sansasyonelden uzak, şehre faydalı olması gerekiyor. çünkü artık dedikodu, kavga ile kaybedecek zamanımız yok. İnşallah önümüzdeki seçim maratonundan sonra yapmak istediklerimizi hayata geçirebiliriz. Proje ve çalışmalarımızda, halen Odamız Meclis üyeliği devam eden Sertan Bey başta olmak üzere herkesten faydalanacağız. Mevcut projelerin takibini yapmak da bize düşüyor. Arkadaşlarımızla beraber çıktığımız yolda, her şey Ereğli menfaatleri noktasında olacaktır. Allah utandırmaz İnşallah."

Editör: TE Bilisim