Çaycuma Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında, 1 Mart 2018 tarihinden geçerli ve belediyede çalışan 36 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesi törenle imzalandı. İki yılı kapsayacak sözleşmeyi Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile Belediye-İş Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Bahri Malakcı, Belediye-İş Şube Başkan Yardımcısı Osman Karataş, İşyeri Temsilcisi Önder Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, Yazı İşleri Müdürü Özlem Kaydır da imzaladı.  Toplu İş Sözleşmesi'nde üyelerin ücretlerinde ve sosyal haklarında seyyanen yüzde 12 artış sağlandı. 

ATAYAN: İYİ BİR SÖZLEŞME OLDU

Belediye-İş Şube Başkanı Tahsin Atayan, sözleşme görüşmeleri sırasında gösterdiği anlayış ve işbirliği nedeniyle Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya teşekkür etti. Atayan "İşçi arkadaşlarımızı memnun edecek bir sözleşmeye imza attığımızı düşünüyorum. Karşılıklı anlayış içinde sözleşmeyi bağladık. Başta değerli başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

KANTARCI: HER ŞEY ONLARIN EMEĞİYLE OLUYOR

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise "Çaycuma'da çok önemli işler yapıyoruz. Çok önemli ameliyatlar yaptık ve bunda da büyük başarı sağladık. Bu başarının sağlanmasında işçi arkadaşlarımın rolü çok büyük. Her şey onların emeğiyle oluyor. Onların haklarını, hukuklarını korumayı önemsiyoruz. Şartlarımızı zorlayarak mümkün olan en büyük zammı verdik. Arkadaşlarımızın daha büyük bir şevkle çalışarak, daha iyi bir performans göstereceklerine inanıyorum. Belediyemize, işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belediye-İş Sendikamızın değerli başkan ve yöneticilerine süreç içindeki çabaları ve anlayışları için ben de teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilisim