Kongre sürecinin devam ettiğini ana kademenin kongreleri tamamlanmasının ardından Kadın Kolları olarak da kongre yapacaklarını ifade eden Züleyha Arıman şunları söyled:

"Biliyorsunuz 7. Olağann kongre sürecimiz başladı. Biz de delege seçimimizi yaptık ve en son Alaplı ve Kozlu'da bu hafta itibariyle bitirdik. İlçe Başkanlığı atamalarından sonra bu hafta da Perşembe Ankara'da ana kademe,  Gençlik Kolları ve kadın kolları olarak teşkilat toplantımız, cuma günü de ardından genişletilmiş il başkanları toplantımız var. Cumhurbaşkanımızın katılımı ile her ay düzenli olarak yapıyoruz .
Süreç devam ediyor,  İnşallah bu hafta tarihlerimizi belirleyeceğiz. bundan sonra ilçe kongreleri ana kademe bitirdikten sonra bizde ilçe kongremize başlayacağız. İnşallah bu süreç hepimize hayırlı olacak. Allah muvaffak etsin. Yeni yönetime gelecek olan arkadaşlarımızı yeni başkanlarımızı İnşallah iyi insanlar, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi gerçekten ülkesini seven liyakat sahibi insanları yönetimi getirmek için uğraşacağız ve çaba göstereceğiz. Allah yolumuzu açık etsin diyorum ve teşekkür ediyorum"dedi.

Editör: TE Bilisim