CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle dikkat çekti. Son günlerde alınan reel kararların Atatürk ilke ve inkılaplarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti'ne de sekte vurulma amacı güttüğüne vurgu yapan Uzun'un açıklaması şu şekilde;

"Son haftalarda bütün hassasiyet gösterdiğimiz değerlerimizi ,ilkelerimizi arsızca kaşımaya ve saldırmaya başladılar.Tarikat ve cemaatlerin hayatımıza müdahale etme cüretleri arttı ,müftülere nikah kıyma yetkisi verildi, Atatürk ilke ve devrimleri müfredattan çıkarıldı, Atatürk heykellerine saldırılar artarak devam etmeye başladı,sarıklı cübbeli polis memuru türedi onlarca örnek daha sayabiliriz. Bunca olan biteni PKK terör örgütünün eylemleri ve FETÖ belasının 15 Temmuz'da yaşattıklarının yanına AKP'li yönetici Ayhan Oğan denen adamın söylediklerinin yanına koyunca ortaya çıkan tablo sizleri ürkütmüyor mu?

"ULUS BİLİNCİMİZİN TÖRPÜLENMESİNE İZİN VERMEYİN"

Yeni devleti nasıl kurarsın eskisi yıkılır ancak öyle.TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devleti yıkılmadığına göre nasıl olacak bu iş ? Ne olur Yugoslavya örneğini hiç birimiz unutmayalım ,Kosova'nın nasıl devlet olduğuna bir bakın Arnavut'lar önce özerlik sonra ULUS olma ve devlet statüsüne kavuştular . Bizim ülkemizde ise Atatürk'ün ULUS olma bilincini diri tutmak için söylediği NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE sözü birkaç yıl önce kaldırıldı, yasaklandı... Bizler Lazıyla, Kürdüyle ,Çerkeziyle ''Tek Millet'' değil TÜRK MİLLETİ 'yiz. Ulus bilincimizin törpülenmesine izin vermeyin.

"ALLAH AKIL VE VİCDAN VERSİN"

"Badem var ya badem, badem içinin koyusu bir renk olacak" diyerek FETÖ 'cülere tek tip elbise giydirilmesi gözünüzü boyamasın. Bu bir mücadele yöntemi değildir. Üzerinde bir takım yazılar var diye onlarca tişört giyen insan göz altına alındı bu ülkede ama yeni devlet kuruyoruz diyen adama kendi düşüncesidir deyip susuluyor .

FETÖ'nün siyasi ayağı temizlenmedikçe rahat uyku uyuyamayacağız . Ne diyelim Allah akıl ve vicdan versin .........."

 

Editör: TE Bilisim