Tören, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kurucu Temsilcileri  Burçin Bahadır ve  Ali Demirtaş, Vakıf Yönetim Kurulu ve üyeleri,  Mezunlar Derneği Başkan ve üyeleri, Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerinin, Okul İdaresinin, öğretmenlerin, velilerin ve konukların katılımıyla gerçekleşti

Saygı duruşu ve istiklal Marşının söylenmesiyle başlayan tören, Okul Müdürü Ali Fuat Soydaş’ın ve ardından Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır’ın konuşmalarıyla devam etti.

Okul derecelerinin açıklanmasını ardından 55.Dönem mezunları birincisi Arın DALAHMETOĞLU duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmasını yaptı. Bayrak -Flama devir teslim töreninden sonra 2018-2019 eğitim öğretim yılı içinde yapılan yarışmalarda ödül alan öğrencilerin ödülleri verildi. Çok sayıda ödülün verildiği törende heyecan dolu anlar yaşandı. 

Daha sonra Okul Orkestrası, şarkılarını seslendirdiler. 

12. sınıfların velilerinden aldıkları diplomalarla törende duygulu anlar yaşandı. 55. Dönem mezunları coşkuyla keplerini fırlatırken yeni bir başlangıca doğru yola çıktılar.

Editör: TE Bilisim