Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürlüğü 70 personele 9 gün boyunca ISO 9001 kalite yönetim sistemi ve stratejik planlama temel eğitimi veriyor.

 

Zonguldak İl Halk Sağlığı Müdürü Ve Uzman Doktor Fatih Akca, "Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak göreve başladıktan sonra toplum sağlığını ve bireylere sunduğumuz birinci basamak olan sağlık hizmetlerini daha iyiye götürmek, iyileştirmek ve hizmet sunum kalitesini artırma yönünde bir takım çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.

Sağlık hizmeti sunumunu daha iyi noktalara getirmek için  bir takım stratejik hedefler ve planlamalar doğrultusunda, Zonguldak halk sağlığı müdürlüğü olarak kalite yönetim sistemi çalışmalarına başladık.

31 Temmuz Pazartesi günü tüm yöneticilerimizin katıldığı eğitimle kalite çalışmalarına start verdik.

Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde çalışan yönetici ve kalite yönetim sistemi çalışanı olarak gönüllü olan yaklaşık 70 tane personeli 9 gün boyunca kalite yönetim sistemi ISO 9001 2015 versiyonu eğitimlerini veriyoruz. Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün sunmuş olduğu birinci basamak sağlık hizmetlerinin daha kaliteli daha yetkin ve daha verimli sürdürülebilir hedefler doğrultusunda daha ileriye götürmek için çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Aynı zamanda bu eğitimin yanında 70 arkadaşımıza stratejik yönetim ve stratejik planlama eğitimleri ayrıca veriyoruz. Biz şuna inanıyoruz, bir kurumun stratejik hedefi stratejik planı olmazsa, "rotasız bir gemiye benzer" biz de önümüzdeki yıllarda ne yapmak istediğimizi neler yapmak istediğimizi bu eğitimler sonrasında daha net olarak ortaya koyup bir hedef doğrultusunda verdiğimiz sağlık hizmetlerinin daha kaliteli hale getirmek için ve sürdürülür kılmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim