Sporcuları toplu halde kabul eden Vali Ahmet Çınar "Sizler hem ilimizin hem de ülkemizin gururusunuz, sağladığınız başarılarla Şanlı Bayrağımızı müsabakalarda dalgalandırıyorsunuz, bu büyük bir mutluluk. Sizlerin daha da başarılı olacağınıza, ülkemize, ilimize yeni madalyalar getireceğinize yürekten inanıyor ve sizleri destekliyoruz.'' ifadelerini kullanarak milli sporcularımıza başarılar diledi. Ziyarette sporcular ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü yetkilileri de hazır bulunuyor.

Vali Ahmet Çınar'ı ziyaret Eden Çocuklar

Umut Çelik, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğiyle 10-13 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 8. Türkiye Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında 42 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Sultan Özünlü, Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonasında Karadeniz Bölge üçüncüsü olarak Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kaan Dagkocak, Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 2-4 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar Flöre Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Zeliha Yılgın, Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonalarda atletizm branşında Türkiye dereceleri elde etmiş ve Avrupa'da atletizm alanında düzenlenen şampiyonalarda ülkemizi temsil etti.

Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Spor Lisesi öğrencilerimiz sporcularımız Bodminton da Türkiye şampiyonasında yaptıkları dereceden dolayı Milli Takım seçmesine davet edilerek seçmede ilk ikiye girerek Ülkemizi Uluslararası Müsabakada temsil ettiler.

Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelik Spor Sporcusu Tuğra Ali Çakıcı 10-14 Şubat 2018 tarihlerinde İstanbul İlinde yapılan Uluslararası Taekwando şampiyonasında yıldız erkekler 57 kilo kategorisinde 2. oldu.Nisan Ayında Yunanistan'da yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupasında Ülkemizi temsil edecekler.

 

Editör: TE Bilisim