Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ZGC Başkanı Derya Akbıyık; "Gazeteciler günü nedeniyle bugün Saadet Partisi İl Başkanım Sadık Kar ve yönericiler cemiyetimizi ziyaret ettiler. Saadet Partisi ne çalışmalarında da başarılar diliyorum" dedi.

SP İl Başkanı Sadık Kar da 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayarak şunları ifade etti.

"Gazeteciler kalemin kırılması tehdidi ile karşı karşıya kalıyorlar. bu ortamda yapılan gazetecilik gerçekten zor bir gazetecilik. İnşallah bu günlerin yüzü suyu hürmetine bütün arkadaşlar bütün siyasiler gazetecilerin haber yapma özgürlüklerini biraz daha rahat ortamlarda daha rahat haber yapmanın rahatlığı içerisinde çalışmaya gayret ederler. Biz Zonguldak'ta ve Türkiye'de gazetecilerin çalışan gazeteci ücretleri yaşamış oldukların sıkıntıları görüyoruz. haberlerinden sebep içeriye atılan haberlerinden sebep sıkıntıya düşen veya tehdit edilen gazetecilerin olduğu bir dönemde yaşıyoruz.  Bu dönemde söz söylemek biraz zor. önce Allah kolaylık versin diyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim