Pazar günü gerçekleştirilen 13 olağan genel kongresi değerlendiren Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, kongreye katılanlara teşekkür etti.
kongrede yaptığı konuşmada 3 yıllık görev süresinde sosyal faaliyet ve bunu yapma sözünü verdiğini hatırlatan Dernek Başkanı Ahmet Bayrak Bu sözü yerine getirmek için çalışacaklarını ifade ederek şunları söyledi.
"12 Ocak Pazar günü olan kongremiz gerçekleştirdik Öncelikle kongremize bizzat katılan Sayın üyelerimize, sayın dernek başkanlarımız, muhtarlarımıza velhasıl orada hazır olan her kimse mesajla telefonla çiçek yollayarak bizim derneğimize katkı verenlerin sizlerin vasıtasıyla hepsine teşekkür ediyoruz. Kongremiz Her zaman gayet güzel oldu. Kalabalık ve yoğundu. ilgi alaka vardı. Tabii bu ziyadesiyle bizi memnun etmiştir. Malumunuz orada salonda geçmişte Bu aramızda söylediğimiz gibi bu 2020-2023 yılları arasında 3 sene içinde bir sosyal faaliyet Salonu yapma sözünü üyelerimize verdik. Bu konuda çalışma yapacağız başarabilirsek ne hale başaramazsak Başaran olmasının nedenlerini 3 sene sonra inşallah o salonu da üyelerimize kazandıracağız. Bu vesileyle sizin aracınızda tekrar üyelerimize teşekkür eder saygılar sunarız .Zonguldak'a mıza, derneğimize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim