Zonguldak Vali yardımcısı Nevzat Taşdan vatandaşlar ile kaynaşmak, sorunlarını çözmek amacıyla Kriz merkezi toplantı salonunda vatandaşları dinledi.

Vali yardımcısı Nevzat Taşdan toplantıya ilişkin bir açıklama yaparak şunları söyledi; "Zonguldak Valisi Ahmet Çınar resmi işlerinin olması sebebiyle toplantıya katılamadı. Ancak burada görüşülen her konuyla kendisi yakından ilgilenecektir. Sosyal Dayanışma Vakfı ve Sosyal Politikalar İl Müdütlüğünün bana bağlı olmadından dolayı Vali Çınar bu görevi benim yürütmemi istedi. Burada bulunan vatandaşlarımızın bütün taleplerini çok detaylı bir şekilde alacaz. Bürokratik aşamayı çözebileceğimiz sorunları bizim kendi daire amirlerimizle çözeceğiz. Bizim çözemediğimiz sorunları ise Vali beye anlatıp gerekirse vatandaşlarımızı valimiz ile görüştüreceğiz. Böyle bir politikamız olacaktır. Zonguldak Valisi Çınar'ın bu uygulamayı başlatmasındaki ana amaç budur. Vatandaşlarımızı özel bir odaya alacağız. Orada sorunlarını tek tek dinleyip gerekeni yapacağız. Toplantının belli bir saati olmayacak gerekirse vatandaşlarımızı akşama kadar dinleyeceğiz.''

Toplantıya katılan Vatandaşlar ise; "Valimizin böyle toplantı düzenlemesi halkı dinlemesi bizi çok memnun etmiştir. Bu tarz toplantıların devamını diliyoruz. Bu devlet ile halkın kaynaşması, bütünleşmesi demektir." ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim