Geçtiğimiz günlerde Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden, vatandaşların Elmas Tv'ye ulaştırdıkları fotoğraflardan yola çıkarak yapılan haberde hastanenin fiziki şartları gözler önüne serilmiş, ortaya çıkan tablo Zonguldak gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Bu haberin ardından günde binlerce hastaya hizmet veren Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama Hastanesi ile ilgili şikayet hattımıza adeta ihbar yağdı. Ortaya atılan iddiaların bir çoğu şaşkınlık yaratan cinsten. Hastaneye başvuran hastaların iddialı skandalların sadece temizlikten ibaret olmadığını gösteriyor.

Safra kesesi tedavisi için Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama Hastanesi'ne başvurduğunu anlatan bir hasta, hekimin kendisi ile ilgilenmediği iddia ederek muayenehanesine yönlendirildiğini anlattı. Bu çarpıcı iddia şu şekilde:

Söz konusu iddalar ile ilgili Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Başhekim Prof. Dr. Şenay Özdolap'ın neden sustukları kamuoyunca merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim