Ankara'da yaşayan emekli öğretmen Ahmet Güler, Atatürk Devlet Hastanesi'nden acil anjiyo için Ereğli'ye sevk edilen eniştesi Yaşar Onur'un bindiği ambulanstaki hemşirenin Kozlu'da indiğini iddia etti. Güler "Hemşire araçtan inerken kalp krizi geçiren kişinin eşine 'Bir şey olursa şoföre söylersiniz" dediğini iddia etti.

Ahmet Güler'in paylaşımı şöyle,

"Bu gece yarısından sonra saat 01:30 dolayında kalp krizi nedeniyle acil anjiyo için Zonguldak Atatürk Hastanesi'nden (eski SSK Bölge Hastanesi) Ereğli'ye sevk edilen hastanın olduğu ambulanstan Kozlu'da inip, ambulans içinde bulunan kalp krizi geçiren hastanın eşine "Bir şey olursa şoföre söylersiniz" diyen hemşire ya da hemşireler; size Zonguldak değil, bundan sonra yaşamı haram edeceğim.

Bu yazıyı okuyan ve bilen herkes bilsin, o hemşire ya da hemşireler sağlık kurumlarından birinde bile görevde tutulursa benim hiç bir suçum olamaz. Yeminim olsun, ahdım olsun, andım olsun; onlara yaşamı haram ederim. Ad vermeyeceğim gereğini Zonguldak Valiliği hemen bu sabah yapsın ya da ben Ankara'da oturduğum adresi vereyim güvenlik güçleri gelip beni alsın."

Editör: TE Bilisim