Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, İstanbul'da yapılan 31. Olağan Genel Kurulunu değerlendirdi. İstanbul Kilyos Belediyesi Sosyal tesisleri'nde yapılan kurulda 69 dernek başkanı delegelere yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaların bilgisini aktardı.

Şirin, dernek adına yaptığı başarılı çalışmaları karşılığında plakete layık görülen başkanlar arasına girdi. 17 Yılda 3. plaketini alan Şirin, Engelliler Federasyonu'nun üst kurul delegeliğine seçildi.

BAŞARILI OLAN DERNEK BAŞKANLARI PLAKET ALDI...

Şirin "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak üst kurul delegelerimiz ile beraber genel merkezimizin 31. olağan genel kuruluna katılmak için İstanbul Kilyos Belediyesi Sosyal tesisleri'ne gittik. Genel merkezimizin olağan genel kuruluna katıldık. Genel kurulda derneğimizin faaliyetleri hakkında, Türkiye genelinden gelen 69 şube başkanı ile birlikte delegelere hitaben yaptığımız çalışmaları ve yapacağımız çalışmalar hakkında Zonguldak Şubesi olarak kendimizi anlattık. Diğer şubelerinde kendileri çalışmalarını anlatmasından dolayı çok mutlu olduk. Çünkü karşılıklı istişare yaparak yapacağımız faaliyetlerde diğer şubelerin ve bizim yaptığımız çalışmalar ister istemez faydalanmış olacaktır. Bu arada genel merkezimiz 69 şube içinde başarılı olan şube başkanlarına plaket verdi.

17 YILDA ÜÇÜNCÜ PLAKET

Zonguldak Şubesi olarak bu plaketlerden almış bulunmaktayız. Bu benim genel merkezden 17 yılda almış olduğum üçüncü başarı plaketim oluyor. Tabi bu ayrıyetten yapılan genel kurul seçiminde genel başkanımız Şükrü Poyraz'ın tek liste halinde girdiği seçimde genel başkanlığa yeniden devam ediyor. Zonguldak Şube başkanı olarak hem denetleme kurulu yedek üyeliğine seçildim. Diğer yandan Engelliler Federasyonu'nun üs kurul delegeliğine seçildim. Eylül ayında da federasyonumuzun seçimi olacak. İnşallah Zonguldak'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Genel kurulumuzun camiamıza ve Türkiye'de bulunan tüm engelleri hayırlı olmasını yürekten temenni ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim