Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi'ni ziyaret eden Kozlu Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerini ağırladı.

Kozlu ortaokulu anasınıfı minikleri ve öğretmenlerini Türk Kızılayı derneği Zonguldak şubesi yönetimi kurulu üyesi Aydın Ergenç, Kızılay çalışanları ve gönüllüleri karşıladı. Miniklerimiz, Türk Kızılayı Derneği'nin çalışma sahasını ve konularını çocuklara anlatmak için hazırlanan "gizemli macera" çizgi filmini heyecanla ve merakla izledi. İzledikleri çizgi filmden sonra yönelttikleri soruları cevaplayan Türk Kızılayı derneği Zonguldak Şubesi Yönetimi Kurulu üyesi Aydın Ergenç, "çocuklarımız geleceğimizin aynı zamanda manevi mimarları olacak. Onların dimağında bırakacağımız iz, insanlığın geleceğini şekillendirecek. Bu bilinçle gözümüzün nuru olan çocuklarımıza elimizden geldiğince çalışmalarımızı anlatarak vazifemizi yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kozlu ortaokulu anasınıfı öğrencilerinin Kızılay haftası sebebiyle derneğin çalışmalarına yönelik hazırladıkları görseller beğeni topladı. El becerisi ile hazırladıkları şapkaları, bayrakları ve kumbarasıyla derneğimizi renklendiren miniklerimize yaptıkları bağış karşılığında makbuzlarını verdik.

 

Editör: TE Bilisim