CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Regaip Kandili nedeniyle Kandil Simidi dağıttı.

Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisi önünde yapılan etkinliğe, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları ve bir çok partili katıldı.


Şanal, manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı aylara girişin habercisi olarak değerlendirilen Regaip Kandili’nin, müminler adına af ve marifet dilemek için önemli bir fırsat olacağını ifade ederek, şu görüşlerine yer verdi: ‘Kandiller, dünyaevi meşguliyetlerden sıyrılıp insanların yaratılış gayesini düşünmesi için son derece değerli fırsatlardır. Rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barından üç ayların müjdecisi, Mübarek Regaip Kandiline erişmenin huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Üç aylar ve Kandil Geceleri, rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, duaların kabul olduğu müstesna gün ve gecelerimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Zonguldak halkının Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyor, mübarek üç ayların ve Regaib Kandilinin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Editör: TE Bilisim